رایانه (کامپیوتر)

کار با رایانه اینجانب باز می گردد به سالهای 1363 که در شرکت زبان مکاتبه ای عاملین برنامه رایانه ای در محیط بیسک و با کمودور 64 تهیه کردم و بعد از خرید اولین رایانه شخصی که سرعتی معادل 20MhZ داشت ( که به خاطر استفاده اتوکد برای اینجانب سفارشی از مالزی آوردند زیرا در آن زمان سرعت متعارف رایانه های شخصی XT معادل 8MhZ بود) برنامه نویسی در محیط های دیگر مانند پاسکال و ++C و #VC را آغاز کردم.

از این تاریخچه که بگذریم  در این بخش موارد زیر که به نظر می رسد هنوز قابل استفاده است تقدیم می گردد:

1- کتاب : دو کتاب برای این بخش تهیه شده است یکی کتاب کاربرد رایانه در علوم انسانی که مربوط به سالهای 1377 است که دیگر کارایی ندارد زیرا به محیط سیستم عامل DOS و با صفحه کسترده Quattro Pro بوده . اما کتاب دوم انقلاب انفورماتیک جدید تر است و هنوز بخشهایی از آن می تواند کاربرد داشته باشد مانند بحث مربوط به باینری ها ، برنامه های مخرب و یا ویروسها و .... که فایل متنی آن به همراه فایل صوتی که حدود 30 دقیقه کل کتاب توضیح داده شده است در دسترس است.

2- لوح فشرده : چهار لوح فشرده در زمینه آموزش سخت افزار و مبانی، نصب ویندوز  و اینترنت تهیه شده است که به دلیل اینکه به صورت فیلم و با کیفیت دیجیتال است از حجم بالایی برخوردار است و در صورت نیاز باید لوح فشرده آن مورد استفاده واقع گردد که با وجود مطالب مشابه در فضای مجازی از کم حجم کردن و قرار دادن آن در این سایت خودداری گردید.

3- خلاصه مطالب :مطالب خلاصه به صورت سر فصل با توضیحات کوتاه در خصوص برنامه اداری Office وجود دارد که غیر از بحث اکسل که کاملتر به آن پرداخته خواهد شد بقیه در قسمت فایلها قابل دریافت و استفاده است.

4- در صورتیکه عزیزی علاقمند به استفاده از برنامه دروپال برای طراحی صفحات وب باشد تجربه شخصی اینجانب که حاصل کار روی این برنامه از سال 1389 است می تواند برای این دوستان مفید باشد.آموزش طراحی صفحات وب با دروپال ( به صورت تجربی- فایل متنی)

5- یکی از مشکلات امروز ویروسی شدن فلش ها است با توجه به کاربرد زیاد آنها ویروسی شدن یک فلش خود ناقل ویروسها خواهد بود و استفاده از روشی که ذکر می گردد ضمن حل مشکل ویروسی شدن فلش شما از گسترش و توسعه ویروسها می کاهد.

دریافت فایل راهنمای جلوگیری از ویروسی شدن فلش